go to link

Diskografi i urval

1981 – Grekisk-svensk musik — Neo Minore
1984 – Dragspelsmusik från Uppsalaslätten — Ale Möllers lyckliga enmansorkester
1986 – Bouzoukispelman
1987 – Rammeslåtten — med Gunnar Stubseid
1988 – Kompassmusik vol. 1 — Ale Möllers lyckliga enmansorkester
1990 – Härjedalspipan — med Mats Berglund, Greger Brändström och Lasse Sörlin
1994 – Enteli — Enteli
1994 – Nordan — med Lena Willemark
1994 – Vind — med Sten Källman och Thomas Ringdahl
1995 – Sagan om ringen — Enteli
1996 – Hästen och tranan
1996 – Agram — med Lena Willemark
1997 – Live — Enteli
1997 – Reisaren — med Gunnar Stubseid
1999 – Latitudes Crossing — Stockholm Folk Big Band
2000 – Krokodilfiolen — Stockholm Folk Big Band
2001 – Fully Rigged — med Aly Bain
2004 – Bodjal — Ale Möller Band
2007 – Beyond the Stacks — med Aly Bain
2007 – Djef Djel — Ale Möller Band


Med Frifot
1991 – Frifot — utgivet som ”Möller, Willemark & Gudmundson”
1993 – Musique des vallées Scandinave — ett Frifot-projekt i Frankrike med även hardangerspelmannen Gunnar Stubseid och sångerskan Kirsten Bråten Berg
1996 – Järven
1999 – Frifot
2003 – Sluring
2007 – Flyt


Med Filarfolket
1980 – Birfilarmusik från Malmö
1982 – Utan tvekan
1983 – Hönsafötter och gulerötter
1985 – Live
1988 – Smuggel
1990 – Filarfolket 1980-1990
1993 – Vintervals


Med andra
1977 – Sjömansvisor — Mikael Wiehe och Kabaréorkestern
1978 – Två Vindar — Thomas Wiehe
1978 – Mixed Media — Mixed Media
1979 – To Axion Esti — Mikis Theodorakis och Collegium Musicum
1979 – Elden är lös — Mikael Wiehe och Kabaréorkestern
2005 – Jul i folkton — med Lena Willemark, Sofia Karlsson med flera
2009 – Jul i folkton live
2011 – Jul i folkton: i solvändets tid (live 2010)